Er en elevationsseng det rette valg for dig?

En elevationsseng giver den rette støtte og liggekomfort. Elevationssenge hjælper dig med at opnå den optimale søvn. Elevationsenge er kendte for at give en sublimstøtte til ryg, lænd og ben – da det er muligt at justerer fodenden og hovedenden på flere forskellige måder, vedhjælp af elevationsfunktionen. Elevationsfunktionen er også yderst praktisk hvis, du foretrækker at læse eller se tv i sengen, da den giver dig mulighed for at sidde behageligt og skåne din ryg.

Elevationssenge er blevet mere og mere populære, men det er dermed ikke ensbetydende med, at det er det bedst valg for netop dig. Jeg vil prøve at give et hurtigt overblik over fordelene ved en elevationseng og dermed hjælpe dig gennem beslutningsprocessen omkring købet af en ny seng. Elevationssenge findes i rigtig mange prisklasser, men er generelt dyrere end en almindelig boxseng eller kontinentalseng, på grund af elevationsfunktionen.

Fordele ved elevationssenge:

- Støtte omkring ryg og lænd – Godt hvis man døjer med rygproblemer.
- Modvirker uro i benene og er god hvis man døjer med hævende ben.
- Giver dig den rette komfort hvis du foretrækker at ligge i sengen og se Tv eller læse bøger mm.
- Elevationssenge er det rette valg for gravide personer.
- Modvirker snorken – gavner både din egen søvn og eventulle partners søvn ;)

Der er som sagt visse fordele ved valget af en elevationsseng, så det er vigtigt du gør op med dig selv, hvad du har af behov og krav til din seng. Derefter kan du så afgøre om du er villig til at investerer lidt ekstra penge i en seng, der gavner din søvn og dit velværd.

Lagen til én elevationsseng

Hvis du vælger at investerer i en elevationsseng, skal du være opmærksom på, at der er specielle lagner, som er ekstra praktiske til elevationssenge. Disse lagner kaldes splitlagener eller H-lagner. De har den store fordel, at de ser syet specielt på midten, så man har mulighed for at hæve og sænke de to sider af elevationssenge uafhængig af hinanden.

Comments are closed.