Fremgang betyder nye udfordringer

Jeg arbejder i en mellemstor virksomhed, som sælger smykker fremstillet af bæredygtige materialer. Vi har snart eksisteret i nogle år efterhånden på smykkemarkedet her i Danmark. Her på det seneste har vi oplevet en markant fremgang i efterspørgslen efter vores produkter på det tyske marked, hvilket vi alle synes er meget spændende og en super god mulighed for, at få en niche produkt i et enormt marked som det tyske må siges at være. Derfor har virksomheden besluttet, at vi skal have en stand til en kæmpe tysk smykkemesse her til foråret, hvor vi kan komme ned og vise hvad vi kan tilbyde.

Det kan være svært at vide hvordan man fanger folks opmærksomhed?
I den forbindelse skal virksomheden have udarbejdet splinternyt salgsmateriale til lejligheden på tysk, som vi kan tage med til vores messestand. Her det vigtigt, at vores messestand stemmer overens med vores brand, for at skabe mest muligt integritet mellem hvad vi udviser og hvad vi sælger. Derfor har jeg fået til opgave at finde en leverandører der kan hjælpe os med, at udforme nogle flotte udstillingssystemer fra noget der hedder www.expression.nu.

Salgsmateriale med masse af blikfang
Jeg skulle ikke lede længe på nettet før, jeg fandt en meget inspirerende og seriøs leverandør til det vi stod og manglede. Efter jeg tog kontakt til deres meget behjælpelige kundeservice hvor jeg fremlagde min problemstilling, fik vi en aftale på plads om et udstillingssystem skræddersyet til vores behov med tyske slogans. Nu glæder jeg mig egentlig mest af alt til, at komme afsted og vise de danske farver på messen. Jeg er sikker på vi nok skal få en god aftale i hus med eller flere samarbejdspartnere og dermed få en fod ind på det tyske marked. Vores salgsmateriale kan vi hvert ikke skyde skylden på hvis det ikke lykkedes.

Comments are closed.