Hvor svært kan det være at finde drømmehuset?

Hvor svært kan det være at finde drømmehuset?
Min mand og jeg har for nylig fundet vores drømmehus i et pragtfuldt familiekvarter med massere af plads og grønne områder. Vi har i mere end 5 år været bosiddende i den indre by, inden vi for ganske kort tid siden kunne tilføje nybagte forældre til cv’et. Grundet den lille lejlighed vi var bosiddende i, blev den simpelthen for klemt med den lille ny.
Selv om huset på papiret ikke havde nogle væsentligt mangler i tilstandsrapporten, skulle vi alligevel få os en grim overraskelse, da vi tre måneder efter vores første nat i huset, vågnede op til et badeværelse fyldt med vand. Det viste sig, at der var sprunget et vandrør, grundet den megen kulde vinteren havde budt på i de forgangne måneder. Derfor stod vi med en ubehagelig vandskade, som vi ikke kunne få ordnet hurtigt nok.

Man skal blot Google blikkenslager Århus
Efter vi havde sundet os over tingenes tilstand, begyndte vi straks, at søge efter et firma der kunne løse opgaven med kort varsel. Min mand er generelt meget traditionelt anlagt og ringede derfor til hans bedste kammerater og hørte dem ad om de kunne anbefale en blikkenslager eller et vvs firma, som man kunne stole på. Det kunne de desværre ikke, da de alle sammen stadig bor i lejlighed og ikke havde taget stilling, til den slags problemer endnu. Da min mand herefter satte sig slukøret i sofaen og fortalte, at han ikke havde lykkedes med at finde et firma der kunne hjælp os, fik jeg ham hurtigt til at smile igen. Jeg havde nemlig blot Googlet blikkenslager Århus og valgt et firma, der virkede meget professionel og som nogle man kunne stole på.
Efter min mand havde taget kontakt til dem, fik de hurtigt fundet en billig og holdbar løsning på problemet. De ordnet vores badeværelse på meget kort tid og vi kunne igen vende tilbage til en dagligdag uden bekymring om dumme vandskader.

Comments are closed.