Merlot rødvin og drenge hygg

Søndag aften skal jeg have alle drengen på besøg til mandeaften med god rødvin og røde bøffer. Det bliver så sjovt at se dem alle sammen igen. Der er rigtig mange, som jeg ikke har set i meget lang tid o der er helt sikkert massere af dem, som har ændret sig på mange måder. Men det jeg tror nu nok det hele skal være ved det gamle når vi først har indfundet os de gamle roller igen.

Argentinsk rødvin & Merlot rødvin
Nu hvor det er så lang tid siden vil jeg gerne gøre lidt ekstra ud aftenen. Derfor har jeg været på udkig efter udsøgt rødvin med masser af smag og karakter. Derfor har jeg fundet noget af det bedste Merlot rødvin man kan få på markedet på en webshop, som har rigtig gode online priser. Derudover skulle den den mørbrad jeg har købt, være fra noget argentinsk kvæg, der har haft et rigtig godt liv. Jeg tror nu egentlig ikke særlig meget på den økologiske tankegang, men jeg synes nu man faktisk kan smage forskel. Så noget må der jo gøres anderledes og så har man det også godt med at tage et ekstra stykke kød.

Drengene er nogle rigtig grovædere
Mange af drengene der kommer, spiste altid voldsomt meget når vi havde spisepause dengang i skolen. Flere af dem havde allerede dengang op til 4-5 hele rugbrødsmadder med. Derfor har jeg købt rigeligt med kød, tilbehør og drikkevarer. Derudover skal vi selvfølgelig have kaffe og kage senere når der skal fortælles røverhistorier. Det bliver nu rigtig godt at finde ud af hvordan de alle sammen går og har det. Måske nogle af dem er blevet gift og fået børn. Det skulle da undre mig meget hvis der ikke er nogle af dem, som er faldet i kvindefælden. Der skal bare nok rødvin indenbords, så skal folk nok få tungerne på geled.

Comments are closed.