Musical – Mamma Mia – Dag 2

Vi på vandel efterskole er kommet godt i gang med vores berømte musical, og det går lige pt. på rigtig godt. Vi har fået omdannet vores efterskole til et arbejdssted med forskellige værksteder, hvor der både er Medie og pr, folk der designer, musikere, teaterfolk osv. En gryderet, der består af en masse forskellige ingredienser, som i sidste ende bliver til en yderst god musical. Vi er nået til dag 2, og indtil videre nået en del, men der er lang vej endnu. Lys og lyd har efterhånden fået halvt godt styr på vores teknik, teater øver og øver, malerne er gået amok med malingen, og har maling i hele ansigtet. Danserne øver på deres koreografi, og den ser efterhånden lovende ud. Alt i alt er vores musical kommet rigtig god i gang, så i kan glæde jer til at se det endelige resultat.

Vores designglade elever har haft rigtig travlt her kan du læse mere om hvad vi tilbyder på vores desinglinje vandelefterskole.dk/design-efterskole

Mamma Mia er en kærlighedsfuld musicalkomedie, som kan for tårende til at trille. Selve handlingen foregår på en græsk ø. På sin bryllupsdag beslutter en ung pige sig for at opklare, hvem der er hendes far, og det bringer tre forskellige mænd for moderens fortid tilbage til den ø, de sidst besøgte for tyve år siden. Og i vores musical er der plads til alle, selv hvis du aldrig har prøvet at betræde en scene før, om du har så meget sceneskræk, at hårene rejser sig, når du hører publikums bifald ude bag fra scene, vil der stadig være en rolle til dig.
-          Thomas Dall V.E
12/13 – 10 klasse

Hvis du søger en efterskole med massere af aktiviteter er bjergsnaes måske noget for dig?

 

Comments are closed.