Om Morten

Jeg synes faktisk det er ganske hyggeligt at bo lidt ude på bøhlandet

Hej mit navn er Morten. Jeg bor i en lille by i jylland hvor mit arbejde også ligger. Mange andre unge vil gerne ind og bo i storbyen, men jeg synes faktisk det er ganske hyggeligt at bo lidt ude på bøhlandet. Alle  folk kender hinanden herude og der er plads til at være sig selv. Dog er jeg ikke helt afskåret fra by livet, da jeg har udfordret mig selv med et bartender job. Det synes jeg virkelig sjovt, da man får utroligt meget opmærksomhed og er i centrum. Så et par gange om måneden arbejder jeg på et diskotek.

Det er så befriende at mærke bølgerne

I min fritid spiller jeg poker på nettet. For et par år siden, da pokerbølgen ramte Danmark hoppede jeg om bord og har ikke forladt skuden siden. Jeg spiller kun for sjov, men synes selv at jeg har fået en del indsigt i hvordan poker skal spilles. For mit vedkommende er det især den taktiske del i spillet, som fanger min interesse.
Når jeg ellers har tid og det blæser nok, så tager jeg ud til havet og windsurfer. Det er så befriende at mærke  bølgerne under en. Windsurfing er et god alternativ motionform når man kan komme afsted.
En sidste ting som jeg går meget op i er min egen personlige stil.  Det er vigtigt for mig at skille mig ud fra mængden. Det er fedt når man får komplementer for sin stil. Det giver mig en bekræftelse af mig som person. Jobbet som bartender, som er diskotekets primære serviceorgan, gør også at jeg bliver nød til at gå op i min stil. Derfor gør jeg meget for at følge tidens mode via nettet og ved at læse diverse magasiner.