Picnicdate

Italiensk inspireret picnicdate
I forbindelse med en date jeg skulle på, sammen med en rigtig sød pige jeg havde mødt en våd aften i byen, skulle jeg imponere hende med en traditionel Picnic. Det hele havde jeg tænkt mig, skulle foregå ude i en af byens store parker, så det var nemt, at komme til og fra hvis vi nu besluttede os for at tage et smut ind til byen efterfølgende. Jeg havde faktisk aldrig selv før prøvet picnic før, så jeg ville virkelig gøre mig umage. Temaet blev italiensk inspireret med rustikke fødevare og iskold italiensk hvidvin.

Fandt italiensk hvidvin på Google
Jeg fandt en lille specialbutik i byen, som kun solgte autentiske italiensk fødevare. Her kunne man virkelig vælge og vrage mellem udsøgte specialiteter som ville passe perfekt til mit tema. Så jeg fik handlede et par forskellige tørret pølser, ciabattabrød og nogle pestoer. Dog havde han ikke en bestemt italiensk hvidvin, som jeg havde fået anbefalet af min gode kammerat. Derfor måtte jeg hjem på nettet og finde den han snakkede om.

Hun vil ses med mig igen
Hvidvine jeg havde fået anbefalet fandt jeg ganske let på en online vinbutik. Her kunne man finde alt slags vin. Selv om jeg nemt kunne finde den hvidvine jeg søgte, kiggede jeg alligevel rundt på siden, da de havde så mange spændende vine jeg fandt interessant. Efter jeg havde fået fat på vinen var jeg top klar til den italienske inspireret date. Hun var rigtig vild med det romantiske tema og vi havde virkelig en hyggelig dag sammen. Faktisk gik picnicdaten så godt, at vi begge synes det kunne være sjovt og mødes igen.

Inden daten

Jeg brugte et par timer på at gå i motionscenteret, sov en middagslur for at være helt frisk og frem for alt var jeg forbi den lokale frisør Rikke K.

Comments are closed.