Telemarketing giver mig frihed!

Jeg har efterhånden været hos telemarketings firmaet The Call Company i godt og vel et halvt år, jeg nyder stadig arbejdsmiljøet og mine gode kollegaer. Jeg har fået nogle rigtige gode venner gennem jobbet. Vi laver ofte sociale ting efter arbejde, såsom at tage ned og få en øl sammen efter job om torsdagen. Hver kvartal afholder The Call Company en firma fest, som jeg nu har været med til for første gang, det var en super sjov aften.

Frihed under ansvar og nye venskaber

Telemarketing jobbet har gjort mig mere selvstændig og er meget fleksibelt hvilket passer mig godt da det giver mig frihed og tid til uddannelse og fritidsaktiviteter ved siden af. Man booker sig selv ind på sine vagter og det er nemt at bytte eller komme af med en vagt, hvis der kommer noget i vejen. Hvis der er en måned man skal læse til eksamen eller holde lidt ferie, kan man bare tage alle sine vagter på en uge eller to og så holde resten af måneden fri. Dette syntes jeg er super fedt ved telemarketing branchen og det passer rigtig godt ind i mit liv. Disse fleksible forhold mht. vagter tror jeg ikke man finder i mange andre jobs end i et call center.

Min udvikling gennem telemarketing

Jobbet hos the call company har også givet mig meget på det personlige plan. Jeg har lært meget om salg generelt som kan tages med videre i livet og ikke mindst i forbindelse med min uddannelse og fremtidige jobs. Samtidig har telemarketings jobbet også medført at jeg er blevet mere udadvendt, modig og har fået et større gåpåmod. Tålmodighed er en stor del af et salg, og det er en egenskab jeg har arbejdet meget med.

Jeg er efterhånden godt inde i mit job og det er gået op for mig at et telemarketing jobs kan være vildt fedt, hvis man har de rette rammer og personer omkring sig. Jeg vil helt klart anbefale andre der mangler job og kan lide udfordringer at søge job i telemarktings branchen. Telemarketing er et godt job for dig som er meget udadvendt og kan er frisk på lidt konkurrence i jobbet. De fleste Call Centre består af personer der er meget udadvendte og imødekommende, det er derfor også et godt job til at møde nye mennesker og få gode venskaber. Telemarketings jobs hjælper dig med at udvikle dig på det personlige plan og du finder ud af at du bliver bedre til at overkomme flere opgaver i din dagligdag.

Comments are closed.